Cruises


Een cruiseschip is als een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van de luxe en comfort van een sterrenhotel en heb je de keuze uit verschillende activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met meerdere restaurants, bars, casinos, zwembaden, jacuzzis, spas, fitness centra, winkels, theaters, en cinemas.Tijdens je cruise vakantie word je in de watten gelegd door vriendelijke en goed opgeleid personeel.

Met een cruiseship heb je iedere dag een andere bestemming; van magnifieke steden en nieuwe culturen tot parelwitte stranden.

Enkele van onze partners

pullmantur-1
Pullmantur, een toonaangevende bedrijf uit Spanje, is aanbieder van vakantie cruises aan boord van haar moderne vloot van vijf schepen, met een dagelijkse capaciteit van meer dan 12.000 passagiers. Als een tour- operator, biedt het bedrijf vakantie pakketten naar het Caribisch gebied en verschillende destinaties in Europa en Afrika.
Waldo’s Worldwide Travel Service is de enige agent van Pullmantur in Suriname.

Read More…Play Video


 

carnival copy
Carnival is ‘s werelds meest populaire Cruiseline, met 24 schepen reizen aanbieden van 3 tot 18 dagen naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, de Mexicaanse Riviera, Alaska, Hawaï, Canada, Nieuw-Engeland en Australië.
Carnival biedt een breed scala van kwaliteit cruises aan, en leveren met trots memorabele vakanties aan hun gasten…

Read More…Play Video


 

royalcaribbean
Royal Caribbean zeilt naar meer dan 260 schitterende bestemmingen over de hele wereld. Van Barcelona naar Barbados, Australië naar Alaska – met Royal Caribbean heb je de wereld aan je voeten!
Met een cruise van Royal Caribbean geniet je van de ultieme all-inclusive vakantie, met drankjes en fooien inbegrepen in de prijs.
Royal Caribbean beschikt over 23 schepen, allen met hun eigen unieke eigenschappen en routes, en ze hebben elk een andere thuishaven over de hele wereld, elke zomer en winter seizoen…

Read More…Play Video